Τελικά οι φωτογραφίες στα social media απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις της Josephin Elivin.


Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μαζί του έχει φέρει όλες τις ανασφάλειες γυναικών αλλά και ανδρών για το πώς θα βγουν στην παραλία.

Αν και είναι λάθος, καθώς ο καθένας είναι μοναδικός και έχει την δική του ομορφιά, ωστόσο τόσο οι εικόνες στην τηλεόραση αλλά κυρίως στα social media με τα τέλεια πρόσωπα, μαλλιά, κορμιά των διασήμων, κάποιους τους επηρεάζουν κατά πολύ και αναρωτιούνται πώς γίνεται να είναι όλοι αυτοί τόσο αψεγάδιαστοι.

Μια influencer η οποία έχει 174.000 ακολούθους, έχει δεχτεί πολλά θετικά σχόλια επειδή αποφάσισε να δείξει πως δεν υπάρχει τέλειο και πόσταρε ποια είναι η πραγματικότητα, και τι βλέπει τελικά κάποιος στις αναρτήσεις.


Η κοπέλα από την Δανία, προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να κάνει όλους τους χρήστες των social να καταλάβουν πως όλα αυτά που βλέπουν δεν είναι εντελώς αληθινά και πως έχουν διαγραφεί πολλές φωτογραφίες μέχρι να γίνει η ανάρτηση με το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αποδεικνύει σίγουρα πως τέλειο κορμί, μαλλιά, πρόσωπο ακόμα και τοπίο δεν υπάρχει.

Μάλιστα σε κάποιες φωτογραφίες η διαφορά είναι τεράστια, και ίσως να μοιάζει με εντελώς άλλον άνθρωπο.

Άλλωστε και άλλοι influencers και διάσημοι έχουν πλέον πει και δείξει δημόσια πως εκτός από τα φίλτρα, επιλέγουν και συγκεκριμένες στάσεις σώματος ώστε να μην φαίνονται οι ατέλειες.

Οι αναρτήσεις με την πραγματικότητα αλλά και το τελικό αποτέλεσμα:

Να υπενθυμίσουμε πως κάτι ανάλογο είχε κάνει πριν από καιρό και η Μαίρη Συνατσάκη, τονίζοντας πόσο διαφορετική είναι η πραγματικότητα σε σχέση με τις αναρτήσεις που βλέπουμε αλλά και τα σώματα που θεωρούμε ιδανικά.