Μπορεί να σας προκαλεί έκπληξη το ότι υπάρχει μια εταιρεία που επιτρέπει στους υπαλλήλους διαλείμματα για αuνανισμό. 


Η εταιρεία παραγωγής ταινιών ενηλίκων «Erika Lust Films» έχει δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο για όσους υπαλλήλους βλέπουν με θετικό μάτι αυτόν τον… νέο τρόπο διαλείμματος.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Erika Lust, δήλωσε ότι «ο αuνανισμός είναι πιθανό να βοηθήσει του ανθρώπους να διαχειριστούν το άγχος, να συνδεθούν με το σώμα τους και τις επιθυμίες τους και να ρυθμίσουν τον ύπνο τους».

Η Σουηδή ιδιοκτήτρια είναι ταυτόχρονα, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών, αλλά και συγγραφέας. Με αυτή της την απόφαση ελπίζει πως θα γίνει παράδειγμα και όλο και περισσότερες εταιρείες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα.

Η αντίδραση των εργαζομένων ήταν κυρίως θετική. 

Κάποιοι αναφέρουν πως αυτό το διάλειμμα τους βοηθά να ανακουφίζονται από το άγχος και γίνονται πιο παραγωγικοί. Επίσης, όπως δήλωσαν, τους βοηθά να αποβάλλουν την όποια επιθετικότητα θα μπορούσαν να εμφανίσουν κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Ο ειδικός χώρος που δημιουργήθηκε λέγεται «σταθμός αuνανισμού», ο οποίος είναι εξοπλισμένος με διάφορα εpωτικά βοηθήματα και παιχνίδια, από εταιρείες που έκαναν χορηγίες ώστε να εμπλακούν σε αυτή την προσπάθεια ανάτασης του ηθικού των εργαζομένων.