Ο γάμος του Σιλβέστερ Σταλόνε με τη Τζένιφερ Φλάβιν αποτελεί παρελθόν, αφού πρόσφατα η Φλάβιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.


Μάλιστα, ο χωρισμός τους δεν εκτυλίσσεται σε θετικό κλίμα, μιας και η Φλάβιν  δεν θέλει να έχει σχέσεις με τον πατέρα των παιδιών της, ενώ έχει επικεντρωθεί στη μοιρασιά της περιουσίας τους, από την οποία ζητά το μαγελύτερο μερίδιο.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έχει γίνει λόγος για αλόγιστες σπατάλες του Σταλόνε και γενικότερα μεγάλη κρίση στη σχέση του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, εδώ και καιρό. Η μεγαλύτερη απόδειξη για την κακή σχέση που φέρεται να έχουν πλέον, είναι ότι η Φλάβιν τον κατηγόρησε για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων.

Παρόλα αυτά, η τελευταία ανάρτηση του Χολιγουντιανού σταρ «μπέρδεψε» το κοινό του. Πριν από λίγες ώρες, στη δημοσίευση που έκανε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Σταλόνε ανάρτησε  φωτογραφίες του με τη Τζένιφερ Φλάβιν

Στο ένα από τα δύο στιγμιότυπα που ανέβασε, εμφανίζονται οι δυο τους πιασμένοι χέρι - χέρι.

Μπορεί να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους, αλλά σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το ζευγάρι της φωτογραφίας είναι ο Σταλόνε και η Φλάβιν. Αυτή η εικασία ευσταθεί, αν δει κανείς τη δεύτερη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται και ο Σταλόνε και η Φλάβιν, αλλά και οι τρεις κόρες τους. Πρόκειται για μία οικογενειακή φωτογραφία από το παρελθόν, όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγραψε: «Υπέροχα».

Δείε την ανάρτησή του και τις δύο φωτογραφίες


307424569_381484730862228_5748443440438747717_n
307859545_605427837928568_3054511981643303001_n


Το διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου


Το ζευγάρι περνάει εδώ και καιρό κρίση στον γάμο του και το τελευταίο διάστημα, προσπαθούσε να κρύψει τον χωρισμό του από τα media. Τον προηγούμενο μήνα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του 76χρονου σταρ, που «πυροδότησαν» τις πρώτες φήμες περί χωρισμού από τη Φλάβιν.

Ο «Rocky» είχε κάνει ψηλά στο χέρι του ένα τατουάζ με τη σύζυγό του, το οποίο πλέον δεν υπάρχει. Ο Σταλόνε το αντικατέστησε, φτιάχνοντας τη μορφή του σκύλου του πάνω στο ίδιο ακριβώς σημείο, με την Φλάβιν να «εξαφανίζεται» από τον δικέφαλό του. Αφού μέσω εκπροσώπων, αρνήθηκε όσα ακούγονταν για την«εξαφάνιση» της Φλάβιν από το μπράτσο του, λίγες μέρες μετά κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της πρώην συζύγου του, χωρίς τη βέρα της. Μετά, ήρθαν στπ φως της δημοσιότητας και χειροπιαστές αποδείξεις, για την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Φλάβιν.


Τα περιουσιακά στοιχεία που διεκδικεί η Φλάβιν


Κατά τα δικαστικά έγγραφα, τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η Page Six, το πρώην μοντέλο έχει σκοπό να διεκδικήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του ηθοποιού.

Όπως αναφέρεται, η Τζένιφερ Φλάβιν ζητά να «κατανεμηθούν ισάξια μεταξύ τους» τα περιουσιακά τους στοιχεία, ενώ ισχυρίζεται πως τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει κάνει αλόγιστες σπατάλες, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας.

Τέλος, σκοπεύει να αλλάξει το όνομά της και να κρατήσει το επώνυμο της οικογένειάς της, αφαιρώντας εκείνο του Σταλόνε, αρνούμενη να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του.